Ръководството на Сметната палата благодари на Стефка Михайлова за всеотдайната й работа в институцията

stefka-nagr_220x165_fit_478b24840a
03.08.2017

Председателят на Сметната палата Цветан Цветков, заместник-председателите Горица Грънчарова и Тошко Тодоров и членовете проф. Георги Иванов и Емил Евлогиев благодариха днес на нашата колежка Стефка Михайлова за дългогодишната й работа в институцията и по повод излизането й в заслужена почивка.

Стефка Михайлова е в Сметната палата вече 19 години – като одитор, член на Сметната палата, и през последните две години – съветник на председателя на Сметната палата. Тя определи професионалната си кариера в институцията като „най-хубавата работа“, която е имала, и припомни някои от трудните и приятните мигове в работата си пред ръководството. Най-сложното нещо е от една празна стая да направиш одитен доклад, а най-важното е да пазиш винаги авторитета на Сметната палата, а също и да помагаш на младите колеги да се учат и напредват в тънкостите на одитната дейност, каза развълнувано Стефка Михайлова пред ръководството.  Тя пожела на всички здраве, просперитет и възможността да имат избор – в живота и в работата, който да им дава възможност да се развиват и да бъдат щастливи.

Стефче, пожелаваме ти да бъдеш здрава, да успееш в най-важната борба, която водиш, и да имаш много поводи за радост и усмивки!

 

Информация за подаване на декларациите

ВАЖНО!

Във връзка с влизането в сила на Закона за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество, обн. ДВ. бр.7 от 19.01. 2018 г.,  декларации за имущество и интереси се подават  на адресите на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество:

София, ул. „Антим І“, № 17

и София, ул. " Г. С. Раковски" №112

За повече информация:

http://www.ciaf.government.bg/pages/view/rezultati-ot-nap-200/

 


x images

За коректното визуализиране на тази страница е препоръчителна минимална версия
Internet Explorer 8.


Моля обновете версията на Internet Explorer или използвайте друг браузър.